OSTUKORV 0 toode toodet 0,00 € on tühi

Uued talverehvid 2016/2017

Uued talverehvid 2016/2017

Kuna talv pidi ilmaennustajate sõnul tulema sellel aastal varakult, siis on õige aeg tutvustada mis on uut talverehvide maastikul.

Esimest korda näeb ilmavalgust Bridgestone uus naastrehvimudel: Noranza 001 sõiduautole, Noranza 001 SUV maasturile ja Noranza 001 Van kaubikule. Juba teostatud testide põhjal hakkab uus mudel kindlasti pakkuma tugevat konkurentsi tipptegijatele nagu Nokian, Continental ja Goodyear. 
Teistel tipptegijatel uusi naastrehvide mudeleid tulemas ei ole aga palju tehakse ümberkorraldusi juba tootmises olnud mudelite puhul. Continental grupp hakkab tootma väga palju populaarsust võitnud IceContact mudelit Gislaved NordFrost 200 nime all. Muutused on naastu kujus ning puuduvad vulkaniseeritud naastud. Ühed vaikseimad naastrehvid Gislaved NordFrost 100 hakkavad edaspidi kandma nime General Altimax Arctic 12 

Lamellrehvide sõpradele pakub uuendust Goodyear oma värske mudeliga UltraGrip Ice SUV, mis toodetakse vaid maasturitele. Samuti mängitakse ümber varem tootmises olnud mudelid nagu: Goodyear Ultragrip Ice+ mis sellest aastast toodetakse Sava Eskimo Ice nimega, Continental VikingContact 5 vahetub Gislaved SoftFrost 200-ks.

Kellel on oluline hind, siis soodsa hinnaklassi rehvidest pakume eeloleval talvel Hiina naastrehve Leao WinterDefender